■ خطرناكترين بيماري كلوركتال
برطبق بررسي هاي بعمل آمده در مراجعين به مطب كه طي يك دوره ۷ساله انجام شده است افراد با هر درجه از تحصيلات معمولا دچار هر مشكلي در ناحيه آنال يا مقعد و اطراف آن ميشوند به غلط از آن بعنوان هموروئيد يا بواسير ياد مي كنند درحاليكه اكثريت غريب به اتفاق آنان دچارمشكلات ديگر علي الخصوص شقاق (فيشر) مي باشند(۹۰%موارد مراجعين به مطب دچار شقاق مي باشند واكثرا با درد وبه ميزان كمتري با درد و خونريزي در ناحيه مقعد مراجعه ميكنند) بنابراين توصيه ميشود دچار هر علامتي در نشيمنگاه هستيد حتما قسمت فيشر يا شقاق را مطالعه نمائيد.
،ادامهـ مطلبـ نظرات (0)
■ 3 نوع بيماري ناحيه مقعد
بسياري از بيماريهاي ناحيه مقعد، به راحتي قابل درمان هستند. در صورتي كه بيماري مقعد شما، با ساير اختلالات پزشكي همراه است، بهتر است در صورت تداوم علائم، با پزشك مراجعه كنيد.
1- بواسير
بواسير شايع ترين بيماري مقعد است. در حقيت، احتمالاً نيمي از افراد تا سن 50 سال، بواسير را تجربه ميكنند. بواسير وريدهايي در ناحيه مقعدي است. به هر علتي فشار بيش از حد به پايين راست روده و ناحيه مقعدي وارد شود، به طور غيرطبيعي اين وريدها متورم ميشوند.
اين فشار زياد ميتواند به علت زور زدن براي دفع مدفوع، اكثرا در اثر اسهال مزمن و كمتر به علت يبوست، حاملگي، پيري يا علل ديگر باشد.
بواسيرهاي خارجي به صورت توده نرم و متورم يا و توده سفت در اطراف ناحيه مقعدي ظاهر ميشوند و بواسيرهاي داخلي در داخل كانال مقعدي ايجاد ميشوند.
بواسير، درمان بواسير، درمان بواسير با ليزر، از بين بردن بواسير، علائم بواسير،ادامهـ مطلبـ نظرات (0)
■ روش هاي درمان شقاق مقعدي
شقاق مقعدي يا فيشر در زير پوست مجراي مقعد، به صورت شكافي ظاهر مي شود. اين شرايط بر مردان و زنان تاثير مي گذارد و مي تواند در هر سني رخ دهد. شقاق مقعدي معمولا در قسمت پشتي مقعد در جهت شكاف باسن پديدار مي شود. شكافي كه در كمتر از ۶ هفته درمان مي شود و از بين مي رود يك شكاف حاد ناميده مي شود.
ادامهـ مطلبـ نظرات (0)
■ شقاق چيست
ادامهـ مطلبـ نظرات (0)
آخرین مطالب ارسالی
-
جدید
عمل جراحي بواسير چه معايبي دارد؟
هموروئيد يا سرطان/اگر نمي دانيد حتما بخوانيد
يكي از بهترين دكتر شقاق در تهران
چه زماني بيمار بواسير را بايد جراحي كرد؟
درمان خانگي بواسير
معايب و عوارض درمان با ليزر
درباره هزينه هاي درمان بواسير با ليزر
بواسير چيست و چرا بايد جدي بگيريم؟
درمان بواسير با ليزر چيست؟
عمل جراحي بواسير, هزينه جراحي بواسير